Senaste nytt: Information med anledning av det nya coronaviruset

Skrivet 17 mars 2020 13:47
På förekommen anledning vill vi på Umeå Fotbollsfestival uppdatera våra anmälda lag, lag som funderar på att anmäla sig och alla andra som på något sätt kommer att ta del av sommarens fotbollsfest: Idag råder ett beslut om att förbjuda offentliga tilllställningar och allmänna sammankomster på mer än 500 deltagare. I dagsläget så påverkar inte detta Umeå Fotbollsfestival 23-26 juli, utan vi för... Läs mer

Välkommen till Umeå 23-26 juli 2020!

Anmälan till 2020 års turnering är nu öppen!


Vi erbjuder en välorganiserad turnering där alla matcher spelas inom ett par kilometer från centrala Umeå. De korta avstånden mellan logiskolor och spelplaner gör att det är gångavstånd till över hälften av det totala antalet matcher i festivalen. Vi erbjuder ett fotbollsäventyr för barn, ungdomar, seniorer och Parasport.

Under fyra dagar är Umeå den naturliga mötesplatsen för spelare, ledare, supportrar, familjer och släktingar från olika länder och kulturer.
Turneringens festivalcentrum ligger på det natursköna området Nydala med 12 naturgräsplaner och direkt närhet till camping och bad. Äventyrsbadet Umelagun ligger bara ett stenkast från Nydalas spelplaner.

Varmt välkomna till Umeå 23-26 juli 2020!

Se den nya filmen från UFF 2019 här:

Kommentarer